lørdag den 1. november 2014

Hjemmelavet Bounty - bedre end dem i butikkerne!

Hjemmetlavet Bounty - bedre end dem i butikkerne!


Du skal bruge:
1 ds kondenseret mælk
225 gram kokosmel
180 gram Mørk chokolade
50 gram Smør
2 spsk. Mascarpone (eller lidt fløde)

Fremgangsmåde:
- Bland kondenseret mælk og kokos i en skål. Sæt i køleskabet i et par timer.
- Tril kugler eller lav en anden form af massen - kun fantasien sætter grænser ;)
- Sæt i køleskabet i et par timer igen.
- Smelt smør og chokolade i en gryde, Lad det køle lidt af og tilsæt fløden. Dyp kokoskuglerne i chokoladen eller hæld chokolade over dem. Vær sikker på chokoladen ikke er for varm. 
- Sæt i køleskabet i ca. 12 timer inden du spiser dem.

Advarsel: de forsvinder uhyggeligt hurtigt! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar