tirsdag den 13. oktober 2015

Græskar (mad)tærte


Op til Halloween, skæres der massevis af græskar og i den forbindelse har mange en masse kød og kerner til overs :) en ide til at komme af med det overskydende kød, kan være en lækker madtærte med græskar, laks og hytteost. 



Ingredienser: 
500 gram græskarkød i tern (forkogt i 5 min) 
125 gram røget laks i tern
250 gram hytteost 
5 æg
100 gram revet ost 
Tærtedej
Evt krydderier

Fremgangsmåde: 
Lav eller køb en tærtedej og hav den klar
Forvarm ovnen til 200 grader 
Kom dejen på et tærtefad
Fordel græskar og laks i tærten
Kom det revne ost og Eventuelle krydderier på 
Rør æg og hytteost sammen og hæld over. 
Bag i ca 45 min. (Varierer fra ovn til ovn så hold øje) :) 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar