tirsdag den 17. januar 2017

Hjemmelavede chili cheese tops - simpelt!

Chili Cheese tops


- kun med 5 ingredienser!

 
 
Ingredienser:
Ost (jeg brugte cheddar, men man kan bruge andet og/eller mixe forskellige oste)
Jalapenos
Æg
Mel (+ evt rasp)
Olie
 
 
Fremgangsmåde:
Varm olien op i en gryde (tjek om den er varm nok ved at stikke et grilspyd eller en tandstik af træ ned i gryden og se om der kommer små bobler - i så fald, er den varm nok)
Riv osten (eller brug revet ost)
Hak jalapenos
Kom mel op i en skål og æg i anden (evt rasp i en tredje)
Tril kugler af ost og jalapenos
Tril dem i mel
Tril dem i æg
Tril dem i melet igen (eller i rasp)
Nu steges kuglerne i olie til de bliver sprøde, dette tager ikke mange sekunder. (30-60 sekunder, og længere, hvis de skal blive lidt mørkere)
 
 
En enkel chili cheese top                  En chili cheese top som er skåret over
 
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar