mandag den 12. august 2013

Pasta a'la chicken'n'shrooms


Pasta a'la chicken'n'shroomsDenne opskrift er helt min egen med inspiration fra dagligdagen. Det smager bare himmelsk, hvis man er til kylling og champignon. Man kan lave den både lækker og cremet eller fantastisk og fedtfattig.Til retten skal du bruge:
Pasta
Kylling

Champignoner
Smør
Mel
Salt&peber
Madlavningsfløde eller mælk
(eller et-to brev champignonsovs, hvis det skal være let)

Først koger man simpelthen bare noget pasta. Det kan være skruer, penne osv.
Jeg ryddede ud i mine pastarester, så jeg brugte en blanding af mange forskellige
- dog vil jeg anbefale penne, da sovsen sidder bedre fast på dem, da de er hule.

Derefter steger eller koger man noget strimlet kylling. Jeg plejer at købe hele kyllingebryster og klippe dem i mindre stykker, men man kan gøre som man lyster :)


Når pastaen er sat over og kyllingen er som den skal være - så steger man champignonerne og/eller bruger sit brev med champignonsovs - derefter bager man sovsen op med mel og fløde/mælk eller hælder fløden eller mælken ned til brevet med champignonsovs ;)

Når sovsen er tyk og cremet hælder man kylling og evt. champignoner ned til sovsen og vupti - så har du en lækker, lækker pastaret! :)

Hvis du ikke ved hvordan man koger pasta eller bager en sovs op, er du velkommen til at skrive til mig - ellers er det lige til at google. Jeg ville bare give lidt inspiration til en lækker ret! :)MUUUMS! :)

1 kommentar:

  1. Jeg kan skrive under på at det er SÅ lækkert! Det var det i hvert fald, da du, Malou, lavede det til mig ;-)

    Kh Amanda
    www.myrainbowpanorama.blogspot.com

    SvarSlet