mandag den 15. september 2014

Fuldkornspasta med krydderier, kylling og kalkunbacon


Denne pastaret er mega LÆKKER og let at lave :)

Du skal bruge: (til 4 personer)
1 dl Olivenolie
4 fed Hvidløg
1 glas Basilikumspesto
500 gram Kylling
1-2 pk. Kalkunbacon
1 pose Fuldkornspasta
evt. salt og peber.

Fremgangsmåde:
Hak hvidløget og bland med olivenolie. Stil det væk så hvidløgssmagen kan trække godt ind i olien.
Kog 2 liter vand i en stor gryde og hæld pastaen i - til den er færdig. Jeg kan personligt bedst lide, når der er lidt bid i det. 
Skær kylling i strimler og klip bacon i små stykker. 

Find en stor gryde eller en wok frem, giv den fuld gas med varmen og sørg for den er brændende varm - så hælder du olie m. hvidløg på og derefter kylling og bacon og evt. salt / peber. Imens det lige står lidt, hælder du vandet fra pastaen. Når kylling og bacon er færdig, tager du det af varmen og hælder pastaen op i wok'en / den store gryde, tilføjer pestoen og vender det hele sammen.

Muuums!! det smager bare så godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar