onsdag den 17. september 2014

Lækker fuldkornstærte med spinat

Spinattærte med løg, muskat og ost



Ingredienser:
500 gram frosen spinat
1 stort løg
100 gram revet fedtfattig ost
Muskat
Salt/peber
3 æg
1,5 dl skummetmælk

Fuldkornstærtedej (lav selv eller køb en færdig)

Fremgangsmåde:
Kom lidt vand i en gryde, skær løget i små stykker og kog det i gryden sammen med den frosne spinat i ca 10 minutter.
Find en si frem og læg en viskestykke i, hæld grydens indhold i og vrid til sidst klædet, så mest mulig væske blir vredet ud. Rør det op med muskat, salt og peber.

Læg dejen i en tærteform, læg et lag af spinatblandingen.

Pisk æg, ost og mælk sammen og hæld over spinatblandingen. Sørg for osten er fordelt jævnt og kom evt. lidt mere ost på, hvis du er glad for ost.

20-30 minutter, 175 grader i normal ovn.

Den kan kun anbefales! Det smager super godt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar