torsdag den 25. september 2014

Kylling m. tomatcreme på rødbedebund m. tomatsovs

LÆKKER LÆKKER LÆKKER!!!

Egentlig ville jeg bare tømme lidt ud i køleskabet og skabene... men hold nu fast for en lækker saftig kylling med en masse lækker smag!!!!

Du skal bruge:
1 pk. mascarpone
1 stort glas tomat/pastasovs
2 store rødbeder
4 x kyllingbryst
olivenolie
salt/peber

Fremgangsmåde:
Smør et fad, skræl rødbederne og skær dem i skiver, lig dem i bunden af fadet. 
Rør mascarpone op med et par spsk tomatsovs/pastasovs. 
Skær lommer i kyllingebrysterne og fyld mascarponen i. 
Læg kyllingestykkerne oven på rødbederne. 
Smør kyllingen med olivenolie og krydder med salt/peber. 
Bland det af mascarponen, som ikke kunne være i kyllingerne op med resten af pastasovsen og hæld udover kyllingen. 

Kom fadet i en forvarmet ovn i 35-40 minutter - eller til kyllingen er færdig (jeg brugte 4 x 200 gram kylling og det blev PERFEKT). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar