onsdag den 24. september 2014

Squashkage m. chokoladestykker

En gammel klassiker - som aldrig blir' kedelig!



Du skal bruge:
300 gram revet squash
3 æg
250 gram sukker
2 tsk vaniljesukker
2 tsk stødt kanel
175 gram hvedemel
1 spsk bagepulver
2 spsk olie
50-100 gram grofthakket mørkchokolade

Glasur:
250 gram mascarpone / philadelphia neutral
80 gram flormelis
50 gram smør
1 spsk vaniljesukker

Fremgangsmåde:
- Pisk æg og sukker til en cremet masse
- vend mel, bagepulver, olie, kanel og vanilje i
- vend til sidst det revne squash og chokoladestykkerne i
- kom i ovnen i ca. 40 minutter på 175 grader.

- pisk ingredienserne til glasuren med håndmixer
- sæt det på køl til kagen er færdig og helt afkølet
- kom glasuren på kagen
- pynt evt. med lidt revet squash


Ingen kommentarer:

Send en kommentar